Üniversitemizin Yurt Dışı Tanıtım Çalışmaları Sürüyor

Üniversitemizin uluslararası tanınırlığının artması ve yabancı öğrencilerin tercih edeceği bir üniversite olması yolunda önemli çalışmalar yapan Rektörlüğümüz ve Uluslararası İlişkiler Ofisi yurt dışında üniversitelerle iş birliği çalışmalarına devam ediyor.


Daha önce Kırgızistan, Özbekistan, İran, Gürcistan, Kazakistan, Kosova gibi ülkelerle ikili iş birliği yapılmış, bu çalışmalar sayesinde Üniversitemizdeki yabancı öğrenci sayısı yüzde 100 artmıştı.


Tanıtım ziyaretlerine bir yenisi daha eklendi.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Uluslararası İlişkiler Ofis Başkanı ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu ve Erasmus Koordinatör Yardımcısı Taha Tuna Kaya, Fas'ın Titvan şehrindeki Abdulmelik es-Saadi üniversitesini ziyaret etti.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Abdülmelik es-Saadi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Houdaifa Amaziane ikili anlaşma imzaladılar.


İki üniversite arasında öğrenci ve personel hareketliliğinin artırılmasının yanı sıra bilimsel ve kültürel faaliyetlerin de yapılması konusunu görüş alışverişinde bulunuldu.



Haber Tarihi : 26.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER