“Almanca Kariyer Fırsatları” İsimli Söyleşi Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) Almanca Kariyer Fırsatları isimli söyleşi yapıldı.

Söyleşiye, Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitenin YDYO Öğr. Gör. Orhan Başpınar Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Almanca kariyer fırsatlarının konuşulduğu söyleşide Gazi Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi, Alman Dili Eğitimi Bölümü'nden Prof. Dr. Muhammet Koçak ve Doç. Dr. Aylin Seymen konuşmacı olarak yer aldı.

Söyleşi, YDYO Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin'in açılış konuşmasıyla başladı. Sonrasında Prof. Dr. Koçak ve Doç. Dr. Seymen yaptıkları sunumla üniversite mezuniyeti sonrası Alman dili’nde istihdam olanakları ve akademik kariyer imkânları hakkında bilgi verdiler. Sunumun ardından soru-cevap bölümü yapıldı.

Söyleşinin sonunda YDYO Müdürü Doç. Dr. Zengin tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.

Haber Tarihi : 30.05.2022