Üniversitemizde Fidan Dikimleri Devam Ediyor

Üniversitemiz yerleşkesini yeşillendirme çalışmaları kapsamında fidan dikimleri devam ediyor.


Bu kapsamda Mühendislik Fakültesi ve Turizm Fakültesi öğrencileri tarafından yerleşkenin çeşitli yerlerine fidan dikimi gerçekleştirildi.

 

Rektörlük etrafında fidan diken Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi Recai Coşkun, “Biz bu projeyi ilk başta yaz okulundayken düşündük. Sonra gelip Rektörlükten izin aldık. Hocamız ağaçların sürgün zamanı olduğu için Ekim, Kasım ayı gibi yapmamızı söyledi. Biz Elektrik-Elektronik Mühendisliği birinci ve ikinci öğretim olarak dörder şubeden toplam sekiz şube hâlinde 250 kişi dilekçemizi verdik. 250 kişi adına 250 fidan diktik. Rektörlüğümüzün başlattığı ‘her öğrencinin doğum gününde bir fidan’ isimli kampanyasına destek olmak amaçlı biz de 250 kişilik böyle bir proje yaptık. Maliyeti üniversitemiz karşıladı. Doğada bizim de bir katkımız olması adına Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri olarak üniversitemize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Turizm Fakültesi Öğrencileri Mihmandar Oteli Çevresini Yeşillendiriyor

 

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Meral Yılmaz, “Okuma Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübünün üyeleri ve Turizm Fakültesinin öğrencileri ile hem Turizm Fakültesi hatıra ormanı kurmak hem de uygulama otelimizin bahçesini güzelleştirmek adına bir etkinlik düzenledik. Bütün öğrencilerimizde bizi desteklediler. Orman Genel Müdürlüğü’nün bize sağladığı fidan desteğiyle biz fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. ‘Bir Hayat da Sen Yaşat’ sloganıyla harekete geçtik. Umarım sonuçları da güzel olur. “ şeklinde konuştu.



Haber Tarihi : 07.11.2018

AYLARA GÖRE HABERLER