21. Yüzyılın Genç Eğitimcileri Ödülü Dr. Öğretim Üyesi Karakaş’ın

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Karakaş, Eğitim Araştırmalar Birliği tarafından “21. Yüzyılın Genç Eğitimcileri Ödülü’ne” layık görüldü.

Karakaş, 2018 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Prof. Dr. Rabia Sarıkaya danışmanlığında tamamlamış olduğu “Çevre-Enerji Konularına Yönelik Gerçekleştirilen Argümantasyon Temelli Öğretimin Sınıf Öğretmeni Adaylarının Eleştirel Düşünmelerine, Akademik Başarılarına Ve Argüman Oluşturabilme Becerilerine Etkisi” adlı doktora tezi, başvurular arasında jüri tarafından değerlendirilerek, bu ödüle layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Karakaş, 25- 28 Nisan 2019 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen XII. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’nde ödülünü aldı

Ödül Merkezi ABD’de bulunan Dünya Eğitim Araştırmalar Birliği’nin (WERA) kurucu üyesi olarak ülkemizde faaliyet gösteren, eğitim bilimlerine alanına yönelik ulusal ve uluslararası araştırmalar ve bilimsel etkinlikler Eğitim Araştırmalar Birliği tarafından veriliyor.

Haber Tarihi : 13.05.2019