Üniversitemizden Başkent'te Büyük Konser

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu sene dördüncüsü düzenlenen” Başkent’te Sivas Günleri-4”  günleri etkinlikleri kapsamında Sivas’ın tarihi, turistik değerleri, lezzeti, sanatı ve tüm renkleriyle Sivas  Ankara’ya taşındı.

Program kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Orkestrası  “Beyaz Perdenin Sesi” adlı konser verdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Fuar alanından düzenlenen konser de Öğretim Görevlisi Hasan Noyan’ın şefliğini yaptığı orkestra,  Hollywood filmlerinden James Bond, İyi Kötü Çirkin ile Yüzüklerin Efendisi, Kill Bill, Pembe Panter ve Yeşilçam’ın unutulmazlarından Neşeli Günler, En Büyük Şaban, Çiçek Abbas, Selvi Boylum Al Yazmalım, Çöpçüler Kralı, Davaro, Süt Kardeşler ve Dila Hanım gibi film müziklerinin seslendirildiği konser dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Konserin sonunda koru şefi Öğretim Görevlisi Hasan Noyan’a koro adına ASİDEF Yönetimi adına plaket takdim edildi.

Haber Tarihi : 15.09.2018