Rektörümüz Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM'ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizin var olan potansiyelini daha görünür bir hâle getirmek, Sivas’a ve bilim dünyasına daha fazla katkıda bulunabilmek adına her geçen günü kayıp sayarak ziyaretlerine ve görüşmelerine ara vermeden devam ediyor.

Rektörümüz gerek Üniversitemiz ve gerekse şehrimiz için yapılabilecek hizmetlerden azami derecede istifade edebilmek adına Genel Müdürler, Sivaslı Bürokratlar, Milletvekillerimiz ve Bakanlarımızla  görüşmeler yaptıktan sonra Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’ı ziyaret etti.

Rektörümüz ziyarette; göreve geldiği günden bugüne kadarki süreçte yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan hizmet ve faaliyetlerle ilgili olarak Sayın Başbakanımıza kapsamlı bilgi arzında bulundular.

Haber Tarihi : 29.12.2016