Dudak-Damak Yarıklarına Mültidisipliner Yaklaşım Adlı Sempozyum Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Dudak-Damak Yarıklarına Mültidisipliner Yaklaşım” konulu sempozyum Muaffak Akman ek derslik binasında gerçekleştirildi.
 
Birkaç bölümün ortak çalışması ile başarı elde edilebileceğinin vurgulandığı sempozyuma Cerrapaşa Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı eski Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, Cerrapaşa Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yağmur Aydın konuşmacı olarak katıldı.
 
Sempozyuma; Üniversitemiz öğretim üyesi, Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı ve sempozyum Başkanı Prof. Dr. Sarper Yılmaz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Doç. Dr. Emine Elif Altuntaş, Yrd. Doç. Dr. Neşe Kurt Özkaya, Yrd. Doç. Dr. Handan Derebaşınlıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Kasım Durmuş, Yrd. Doç. Dr. Hande Küçük Kurtulgan, Yrd. Doç. Dr. İlhan Mutaf, Yrd. Doç. Dr. Savaş Karakuş, Hemşire Nazlı Alkan’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik-Ebelik Bölümleri ile Sivas Numune Hastanesi’nden, çevre illerden çok sayıda katılımcı iştirak etti.



Haber Tarihi : 16.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER