Rektör Yardımcımız Çimen, Üniversitemiz Hastanesi Acil Servisi'nde İncelemelerde Bulundu

Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Dekan Vekili olan Prof. Dr. Mehmet Çimen; Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Çetin ve Doç. Dr. İbrahim Gül ile birlikte Acil Tıp Anabilim Dalını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çimen ve beraberindekiler Acil Tıp Anabilimi Dalı Başkanı Doç. Dr. İlhan Korkmaz ve öğretim üyeleri Doç. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kenan Tekin ve Yrd. Doç. Dr. Erdal Demirtaş tarafından karşılandı.

Prof. Dr. Çimen ve beraberindekiler Acil Tıp Anabilim Dalının sorunlarını dinleyerek çözüm için yardımcı olacaklarını dile getirdiler.

Haber Tarihi : 27.10.2016