Yıldızeli Meslek Yüksekokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Kulübü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla “Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitleri Anma” programı düzenlendi. 


Programa Yıldızeli İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sertaç Eraraç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Işıkel, İlçe Müftüsü İlhami Şahin, KYK Müdürü Mehmet Karakaş, Ak Parti İlçe Başkanı Zahit Doğan, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Koçak, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Demir, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet DEMİR, Çanakkale Zaferi’nin bu milletin yazdığı en büyük destan olduğunun altını çizerek vatan için canını hiçe sayan şehitlerimize minnettarlığını ifade etti. 

Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Yıldızeli Çok Programlı Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Kenan Kartalcı, Çanakkale Deniz Zaferi ve Kara Savaşlarının tarihimizdeki önemi ile ilgili konuşma yaptı. 

Program Yıldızeli İlçe Müftüsü İlhami Şahin’in yaptığı dua ve Doç. Dr. Mehmet Demir’in Kenan Kartal’a teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
 



Haber Tarihi : 19.03.2018

AYLARA GÖRE HABERLER