Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nda DGS Hazırlık Dersleri Verilmeye Başlandı

Bu sene DGS sınavına girecek öğrenciler için Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulumuzda hazırlık dersleri verilmeye başladı.

Öğretim elemanlarımızdan Gülay Demir ve Engin Korkmaz'ın gönüllü olarak öğrencilere verdiği Matematik ve Türkçe dersleri öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Meslek Yüksekokulumuz idarisince yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüzce almış olduğumuz bir kararla öğrencilerimize DGS sınavı hazırlık dersleri vermeyi düşündük. Yüksekokulumuzda görev yapan ve lisans eğitimini Türkçe ve Matematik alanlarında yapan öğretim elemanlarından yardım istedik, onlar da bu görevi gönüllü olarak kabul ettiler. Öğrencilerimiz de bu derslere yoğun ilgi gösterdi. Onların ilgi ve talepleri bizim için çok önemlidir. Çalışma saatleri dışında ders veren hocalarımıza teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin iş birliği ile Yıldızeli ilçesinin değişik mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere yiyecek yardımı yapıldı.

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sultan Erkan Kariper yaptığı açıklamada, "kampanyaya katkıda bulunan öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür kampanyaları her ay yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.



Haber Tarihi : 31.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER