Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Öğrenci Katılımı Programı Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Öğrenci Katılımı" programı yapıldı.

 

SCÜ Kalite Koordinatörlüğü ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) öncülüğünde düzenlenen programın açılışına SCÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Altun, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

 

Açılış konuşmasını yapan Kalite Koordinatörü Yekbaş, Kalite Koordinatörlüğünün kurulduğu 2017 yılından itibaren Kalite ekibinin hız kesmeden çalıştığını ve yıllar içinde geliştiğini belirtti. Öğrencilerin geribildirimleri ve desteklerinin eğitimin kalitesinin artmasındaki önemini belirten Koordinatör Yekbaş, yapılacak sunumların faydalı olması temennisinde bulundu.

 

Sonrasında ilk gün seminerine geçildi. SCÜ Kalite Koordinatörlüğü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Nevra Atış Akyol moderatörlüğündeki seminerde söz alan YÖKAK Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ ve YÖKAK Öğrenci Komisyonu Üyesi Erdoğan Taha Akbaş, sunumlarını gerçekleştirdi.

 

Program sonunda Kalite Koordinatörü Yekbaş, YÖKAK Uzmanı Uludağ ve Öğrenci Komisyonu Üyesi Akbaş'a teşekkür belgesi verdi.

 

Program, iki gün sürecek.



Haber Tarihi : 15.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER