Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayınlandı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

 

3 doktora, 5 tezli yüksek lisans ve 5 tezsiz yüksek lisans programında yapılacak alımlar için çevrim içi başvurular 17- 21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. 

 

Alım yapılacak doktora programları; Müzik Eğitimi, Coğrafya Eğitimi ve Sosyal Bilgiler Eğitimi, tezli yüksek lisans programları; Müzik Eğitimi, Resim-İş Eğitimi, Kimya Eğitimi, Coğrafya Eğitimi ve Sosyal Bilgiler Eğitimi ve tezsiz yüksek lisans programları; Eğitim Yönetimi, Matematik Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi, Sınıf Eğitimi ve Coğrafya Eğitimi için adaylar https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden veya Enstitü web sayfasındaki “Enstitü Otomasyonu (Ön Kayıt İşlemleri)” hızlı erişim menüsünden başvuru yapabilecekler.

 


Yüksek lisans ve doktora programı sınavları, 7 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Her iki programın da yazılı sınavı saat 10:00’da, mülakat ise 14:00’te gerçekleştirilecek. 

 


Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programları Kılavuzu için:

 

https://www.cumhuriyet.edu.tr/duyurudosya/25680_egitim_bilimleri_enstitusu_2021_2022_egitim_ogretim_yili_bahar_donemi_kilavuzu.pdf
 



Haber Tarihi : 05.01.2022

AYLARA GÖRE HABERLER