Yenilenen Psikiyatri Polikliniği Açıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Polikliniği yenilenerek hizmete açıldı.

Açılışa, SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, Başhekim yardımcıları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nesim Kuğu ve hastane personeli katıldı.

Prof. Dr. Kuğu, polikliniğin önceki durumu ve yapılanlarla alakalı Rektör Prof. Dr. Yıldız’a bilgi verdi. Sonrasında açılışa geçildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Polikliniklerin ihtiyaçlarına yönelik hocalarımızla görüşüp taleplerini almıştık. Daha sonra da bunları yapmaya başladık. Psikiyatri Polikliniğimiz de bunlardan biriydi. Başhekimliğimiz bu konuda çalışma yaptı. Bundan sonra hastalarımız daha iyi tedavi alacaklar. Hayırlı olsun.” dedi.

Program polikliniğin incelenmesinin ardından son buldu.

Haber Tarihi : 25.08.2022