Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Kangal Meslek Yüksekokulu'nda İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Kredi Yurtlar İl Müdürü Erdoğan Tunç, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Alim ile birlikte Kangal Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler Kangal ziyaretleri kapsamında Kangal Meslek Yüksekokulu’nu gezerek Müdür Yrd. Doç. Dr. Serkan Akkoyun'dan okul hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kangal Kaymakamı Sinan Aşcı ve Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'ü de ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Yıldız, Kangal Meslek Yüksekokulu ve yapımı tamamlanan yeni okul binası hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ayrıca Kangal'da bulunan öğrenci yurdunu da gezerek yetkilerden bilgi aldı.

Haber Tarihi : 25.10.2016