İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerimiz Söz Meclisi’nde

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi öğrencilerimizle sık sık bir araya geliyor ve en son olarak “Söz Meclisi” programında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okuyan öğrencilerimizle Susamışlar Konağı’nda buluştular.


Düzenlenen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Doğan, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, hayatından kısa bölümler anlattıktan sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

“Bize verilen emanet Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bir emanettir.” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, “Biz de bu emaneti yüzümüzün akıyla teslim etme niyetindeyiz. 4 yıllık bir görev süremiz var. Bazı şeylerde acele ediyoruz; çünkü yapılması gereken çok işimiz var. Birinci önceliğimiz de öğrencilerimizin memnuniyeti. Bu memnuniyette eğitim var, çevre var ve başka etkenler var. Yani iyi bir eğitim alıp, huzurlu bir ortamda vakit geçirmenizi istiyoruz. Geçen yıl ve bu sene yaptığımız birçok çalışma var; yapmayı planladığımız daha birçok çalışmamız olacak. Bitirdiğiniz zaman iyi bir işte, iyi bir iş yerinde çalışmanızı istiyoruz. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerin memnuniyeti bizi yakından ilgilendiriyor. Üniversitenize sahip çıkın. Bir sıkıntı gördüğünüz zaman sizin düzeltebileceğiniz bir şey varsa düzeltin; ama sizin düzeltemeyeceğiniz bir şey varsa derhal bize bildirin. Biz her şeyi göremeyebiliriz. İşte bu toplantıların bize sağladığı en büyük fayda bu. Sizlerle bir araya geliyoruz, bazı problemleri sizden öğreniyoruz. Bunları öğrendiğimiz zaman da ivedilikle çözüm buluyoruz. Bulmak zorundayız. Dışarıdan gelen öğrencilerimiz için Sivas güvenli bir şehir. Sivas güzel bir şehir, Sivas ruhu olan bir şehir.” dedi. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Doğan, “Öğrencilerimiz birinci ağızdan sizleri dinlediler, taleplerinizi aldılar. Biz üzerimize düşeni kendi adımıza takip edeceğiz.” dedi.

Öğrenci Mürsel Çınar, “Sivaslıyım. Fakültemizin otopark sorununu çözdüğünüz için teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Kamu Yönetimi 3. Sınıf Öğrencisi Kübra Işık, “CÜ-HGS’den öncelikle çok memnunuz. Gerçekten giriş çıkışlarda çok iyi oldu. Fakülte giriş çıkışlarında da turnikeler çok iyi oldu. Rektörlük her konuda bizi destekliyor. Bu konuda da çok memnunuz. Örneğin ağaç dikmek istiyorduk. Ağaç dikmemiz için bize alan ve fidan verdiler ve fidanları diktik.” dedi. 


“Söz Meclisi” toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

 



Haber Tarihi : 27.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER