Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Akademik Oda Orkestra Konseri

Güzel Sanatlar Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğretim elemanlarımız Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda Akademik Oda Orkestra Konseri verdi.

Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, öğretim elemanları, öğrenciler ve birçok müziksever katıldı.

Konserde S. Bach, J. Haydn, N. Leyden, G. Gershwın, K. İenkins gibi dünyaca bilinen önemli bestecilerin eserlerinin yanı sıra C. Gardel'den tango "Por Una Cabeza" ve M. Mekhmandarov'un orkestra için düzenlediği "Kâtibim" türküsü seslendirildi.

Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Erol Başara ile birlikte Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Özgül, Öğr. Gör. Özgür Dikbaş, Öğr. Gör. Vugar Huseyinov, Arş. Gör. Derya Kıraç, Arş. Gör. Erdal Kurtçu, Erdal Koç ve Emre Yuvacı yaylı sazlarda görev aldılar.

Güzel bir müzik ziyafetinin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın konserde görev alan akademisyenlere teşekkür belgesi verdi.

Haber Tarihi : 16.04.2018