SHMYO Tarafından “Tecrübe Paylaşımı” Etkinliği Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin KARTAL tarafından “Tecrübe Paylaşımı” etkinliği düzenlendi.

Alanında uzman  eğitmenlerin tecrübelerinin öğrencilerle paylaşılması amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe akademisyenler ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri katıldı.

Etkinlikte Kılıçarslan İlkokulu Okulöncesi Öğretmeni Gülsüm Pınar Kisli “Okul Öncesi Günlük Akış ve Rutinler”, Cumhuriyet Üniversitesi Ortaokulu Okulöncesi Öğretmeni Bedia Çakır “Öğrenme Merkezleri Uygulama Etkinlikleri”, Lütfi Fikret Tuncel İlkokulu/ Ortaokulu Okulöncesi Öğretmeni Damla Ceylan “Etkileşimli Kitap Okuma” konusunda sunumlar yaptı.

Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : 06.12.2022