Son Ders: Mezuniyet

Suşehri Sağlık Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

 

Suşehri Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen törene Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, ilçe protokolü, MYO müdürleri, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Mezuniyet programının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven hemşirelik mesleğinin bilim mesleği olduğunu ve sağlık profesyonelleri arasında yerinin doldurulamayacağını ifade ederek, mezunlara meslek hayatlarında bilimsel çalışmalara yer vermeleri ve sürekli bilgilerini güncellemeleri gerektiğini belirtti.

 

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tuğut tarafından “Son Ders” adı altında öğrencilere değerlerimiz mutluluk, dürüstlük, alçak gönüllülük, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, geleceğe yönelik hedefler, gerçekçilik, araştırma yapma gibi konuları içeren ders sunumu yapıldı.

 

Ders sunumunun ardından Yüksekokul Müdürü Tuğut yaptığı konuşmasında; mezuniyetin son değil başlangıç olduğu, eğitimin öğrencilere sorumluluk ve inisiyatif almayı öğrettiğini söyleyerek mezunların ailelerine, devlete ve millete karşı sorumluluklarının bilincinde hareket edeceklerine inandığını ifade ederek mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

 

Konuşmaların sonrasında Yüksekokul birinci, ikinci ve üçüncülerine diploma ve plaket verildi. Yüksekokul birincisine diploma ve plaketini Rektör Yardımcısı Ataseven verirken ikinciye Suşehri Belediye Başkanı Yüksel, üçüncüye ise Yüksekokulu Müdürü Tuğut verdi. 

 

Program diploma takdim töreni ve kep atma seremonisi ile son buldu.
 



Haber Tarihi : 21.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER