Fen Fakültesi Akademik Kurul 2. Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Fen Fakültesi Akademik Kurul 2. Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Fen Fakültesi’nde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna ve Fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.
 
Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Fen Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. İdris Zorlutuna, fakülte çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.
 
Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Akademik çalışmalarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Fen Fakültesi bilimsel çalışmalarda önde gelen fakültelerimizden bir tanesi. Bu tür çalışmaları rektörlük olarak destekliyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.

 

Konuşmalar sonrası akademik çalışmalarda dereceye giren akademisyenlere Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna belge ve hediye verdi.
 



Haber Tarihi : 31.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER