İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)ile Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantılarına, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Erdoğan Taş ile akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, İİBF Dekan V. Prof. Dr. Yekbaş ile Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taş, fakülte çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kurulların sonunda, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Kılıç, 2020-2022 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Kurulların ardından Rektör Vekili Kılıç, fakültelerin idari personelleriyle de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Haber Tarihi : 20.10.2022