Amerika’dan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne Bir Ödül Daha

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Reşim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda Dr. Öğr. Üyesi Okan Boydaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan, 34 farklı ülkeden 1206 çalışmanın katıldığı uluslararası resim yarışmasında ‘Special Merit’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

 

Dünya genelinde sanatçıların katılımı ile bu yıl 12. si düzenlenen ‘İnternational Abstract Art Competition’ başlıklı yarışmada çeşitli başlıklar altında değerlendirme yapıldı. Değerlendirme sonucunda Türkiye’den sadece Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin ödül aldığı ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Reşim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda Dr. Öğr. Üyesi Okan Boydaş’ın ödüle layık görüldüğü yarışma her yıl düzenli olarak yapılmaktadır.

 

Bu vesile ile üniversitemiz ve ülkemizin ismini temsil etmenin gururunu yaşayan Okan Boydaş, gerek sağlanan çalışma imkânından dolayı, gerekse desteklerinden dolayı başta Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere, üniversite yönetimine teşekkür etti.

 



Haber Tarihi : 02.03.2021

AYLARA GÖRE HABERLER