Eczacılık Fakültesi Kütüphanesi Öğrencilerin Hizmetine Sunuldu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eczacılık Fakültesi Kütüphanesi hizmete açıldı.

 

Türk Eczacılar Birliği 37’nci Bölge Sivas Eczacı Odası ve Güney Ecza Kooperatifinin destekleriyle öğrencilerin hizmetine sunulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Saraç, 37’nci Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahadır Eren, Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Tarkan Bir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Açılışın ardından konuşma gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Kılıç, “Kütüphane akademik çalışmaların olmazsa olmazlarından biridir. Merkezi Kütüphanemiz var ama her fakültenin birer kütüphanesi olmasını istiyoruz. Kütüphanenin hizmete açılmasında emeği olanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saraç da, “Başta Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız olmak üzere Rektörlüğümüz bizlere her konuda destek veriyor. Paydaşlarımızla birlikte kütüphanemizi öğrencilerimizin hizmetine açtık. Çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

 

37’nci Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Eren, her zaman Eczacılık Fakültesi ile iş birliği yaptıklarını ve fakülteye destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Bir ise mezun olana kadar öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Kılıç,  37’nci Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Eren’e ve Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Bir’e plaket verdi.



Haber Tarihi : 12.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER