• twitter logo
  • threads logo

Lütfi Abay Kültür ve Eğitim Vakfı (LAKEV) Bilimsel Araştırma ve Yayın Ödülleri Töreni Düzenlendi

Üniversitemizde Lütfi Abay Kültür ve Eğitim Vakfı (LAKEV) Bilimsel Araştırma ve Yayın Ödülleri Töreni yapıldı.

Düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Hayırsever İş İnsanı Lütfi Abay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ahmet Alim ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, il protokolü, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Lütfi Abay’ın hayırseverliğine ve eğitimine verdiği öneme değinerek Sivas genelinde pek çok eğitim kurumunu hayata kazandırdığını belirtti. Üniversitemizdeki başarılı akademisyenleri ise kurmuş olduğu LAKEV ile 2014 yılından ödüllendirdiğinin altını çizdi.

Törende, Fen-Mühendislik alanında Prof. Dr. Nail Altunay, Sağlık Bilimleri alanında Prof. Dr. Kürşat Altay ve Sosyal Bilimler alanında Doç. Dr. Şükran Karaca'ya ödülleri takdim edildi.

Haber Tarihi : 22.05.2024