SCÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Akreditasyon Ekibi İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörlük Toplantı Salonu’nda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Akredite Heyeti ile çevrim içi olarak değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Akreditasyon süreci ile ilgili gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra Cesur ve akademisyenler katıldı.


 Toplantıda konuşan Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, “Akreditasyon sürecinde bizi yönlendiren ve takip eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a ve Ebelik Bölümü öğretim elemanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 


Akreditasyon değerlendirme takım başkanı İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Semin Akel, çevrim içi olarak katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Akreditasyon sürecini yönlendiren başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Ünal Kılıç’a, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra Cesur, Ebelik Bölüm öğretim elemanlarına, idari çalışanlara ve öğrencilere teşekkür ederim.” dedi. 


Konuşmasının ardından Prof. Dr. Burcu Semin Akel toplantıda, değerlendirme raporunu sundu.
 



Haber Tarihi : 20.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER