Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Canlı Yayında öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Öğrencileri İle Bir araya Geldi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Koronavirüs sebebiyle uzaktan eğitime geçilen Üniversitemizde final sınavları, bütünlemeler, mezuniyet töreni, diplomalar gibi öğrencilerimizin merak ettikleri soruları canlı yayında cevapladı. 

 

Üniversitemizin instagram/cumunivkurumsal hesabından yayınlanan programda, 15.05.2020 tarihinde yapılan senato toplantısında alınan kararları öğrenciler ile paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, yarı yıl sınavlarının vizelerde olduğu gibi online olacağını belirtti. Koronavirüs sebebiyle öğrencilerimizin zorunlu olarak uzaktan eğitim almalarını fırsata dönüştürmelerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, “Donanımlı ve iyi yetişmiş bir birey olarak hayata atılmanız için derslerinize her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekiyor. Evlerinizde, ikametlerinizde bol bol kitap okuyun. Sizleri salgının bitmesinin ardından veya salgınla ilgili tüm tedbirler alındıktan sonra sağlıklı bir şekilde tekrar üniversitemizde görmeyi arzu ediyoruz. Sınavlarınızda başarılar diliyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.” dedi. 

 

Program ayrıca izlemek isteyenler  https://www.youtube.com/watch?v=prW4ILV2AMY&feature=youtu.be   adresinden izleyebilirler.
 



Haber Tarihi : 15.05.2020

AYLARA GÖRE HABERLER