Sivasspor Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Asbaşkanlar Faruk Taşsseten, Uğur Akkuş ve Mehmet Ali Topal, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Ziyarette Başkan Otyakmaz, Üniversitemizin Sivas’ın gözbebeği olduğunu, şehrimiz için çok önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, Sivasspor-Cumhuriyet Üniversitesi iş birliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
 
Başkan Otyakmaz ayrıca Rektör Prof. Dr. Yıldız ve ekibini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Yıldız ise Sivasspor’un Sivas için bir değer olduğunu, bu değere tüm Sivas olarak sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Cumhuriyet Üniversitesi olarak Sivasspor’a ellerinden gelen tüm desteği ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Yıldız, Sivasspor’a lig mücadelesinde başarılar
 
diledi.
 
Öte yandan 4 Eylül Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, Rektörümüzü ve ekibini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ise Başkan Yüzbaşıoğlu ve yönetimine ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.



Haber Tarihi : 22.09.2016

AYLARA GÖRE HABERLER