Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı ve İş Adamı Örnek'ten Rektörümüze Ziyaret

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı,  Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu binasını Meslek Yüksekokulu’na bağışlayan hayırsever iş adamı Orhan Örnek  ile  Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.  Mehmet Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Kaymakam Abdullah Özadalı, Belediye Başkanı İlhan ve iş adamı Orhan Örnek ile görüşerek Örnek’e şükranlarını ifade etti ve yüksekokul çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Özadalı, Belediye Başkanı İlhan  ve iş adamı Örnek ise Rektör Prof. Dr. Yıldız ve ekibini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

İş adamı Örnek, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’na katkılarının devam edeceğini söyledi.

Haber Tarihi : 02.11.2016