Geçer Bu Günler Türkiyem

Koronavirüs Pandemisi sürecinde Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor günleri Millî Mücadele ruhuyla atlatmak için devletimizin bütün kurumları yoğun çaba sarf ediyor. Bu mücadelenin şüphesiz en çok emek vereni sağlık çalışanları.

Müzik ruhun gıdasıdır, diyerek beden sağlığı yanında yeteneklerini de ortaya çıkaran sağlıkçılarımız bugünlerin de geçeceğine olan inançlarını “Geçer Bu Günler Türkiyem” sloganı ile kısa bir video hazırladılar.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yapan sağlık çalışanı ve sanatçılar birlikte kısa video hazırladı. Sağlık çalışanları ile sanatçılar, bu video çalışmasıyla sesleri, nefesleri ve duygularını ölümsüzleştirdiler. Kısa videoda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Serap Duran ile Hayati İnanç, Kültür Bakanlığı ve TRT sanatçılarının yanı sıra Azerbaycan orkestra şeflerinden Turan Manafzade ve sağlık çalışanları yer aldı.

Bu çalışmayla hem COVİD-19 hastalığına dikkat çekmek hem de hastalara ve sağlık çalışanlarına moral verme amaçlandı.

Haber Tarihi : 15.12.2020