Hayırseverlerden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimize Bağış

Sivaslı hayırseverler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimize 10 adet televizyon bağışında bulundular.

Üniversitemiz ile Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları arasındaki güçlü ilişkiler meyvelerini vermeye başladı. Sıcak Çermik Mevkisinde halkımıza hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi gören hastaların güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Özaydın 5, Turan Topgül 2, Ziraat Odası Sivas Şube Başkanı Başkanı Hacı Çetindağ 2 ve Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Halil İbrahim Temiz 1 adet televizyon bağışladı.

Merkezimizde tedavi gören hastalar bunu çok olumlu ve güzel karşıladılar. Personelden gayet memnun olduklarını söyleyen hastalar, televizyonla birlikte odalarında güzel vakit geçirebileceklerini söylediler.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Cebrail Özge, “Hastanemiz Fizik Tedavi Merkezi, Üniversite Hastanemize bağlı olarak çalışmaktadır. Bağışta bulunan hayırseverlere çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

Haber Tarihi : 06.01.2017