DİMER Lisans Destek Eğitimi Yaz Kursu Sertifika Töreni

Üniversitemiz Dinî Uygulamalar ve Araştırma Merkezi (DİMER) tarafından “Lisans Destek Eğitimi Yaz Kursu” sertifika töreni düzenlendi.


Bu kapsamda, 2018-2019 eğitim yılında düzenlenen lisans destek yaz kurslarına katılan 30 öğrenciye sertifikaları verildi.


İlahiyat Fakültesi Abdulvahabi Gazi Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, DİMER Müdürü Prof. Dr. Sami Şahin, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.


DİMER Müdürü Prof. Dr. Sami Şahin koordinatörlüğünde İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri tarafından Nahiv, Modern Arapça, Akaid, Muhadese, Fıkıh ve Tefsir alanlarında öğrencilere kurs verildi. Kurslara katılan öğrenciler örgün ilahiyat derslerinin yanı sıra aldıkları bu tamamlayıcı destek kursları ile akademik yetkinliklerini üst seviyeye çıkarmak adına önemli bir adım atmış oldular.


İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, yaptığı açış konuşmasında, lisans destek eğitimi yaz kurslarının önemine vurgu yaparak, “Biz 3 yazdır DİMER kurslarını gerçekleştiriyoruz. Üniversitemiz Dinî Uygulamalar ve Araştırma Merkezi YÖK onaylı bir merkezdir. Bundan dolayı son derece önemlidir. Kimse kursumuzu küçümsemesin. Bu sene öğrenciler tarafından kursumuza katılım azdı. Önümüzdeki dönemlerde bu sayısının artmasını bekliyoruz.” dedi.


DİMER Müdürü Prof. Dr. Sami Şahin ise, kursa verdiği destekten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız başta olmak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan’a teşekkürlerini ileterek öğrencilere başarılar diledi.


Yapılan konuşmaların ardından kursa katılan başarılı öğrencilere sertifikaları verildi.



Haber Tarihi : 15.08.2019

AYLARA GÖRE HABERLER