Üniversitemiz Personel Tiyatro Topluluğunun Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Üniversitemizde eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de devam ediyor. 


Bu kapsamda Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nın destekleri ile hazırlanan, Koordinatörlüğünü Gemerek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kanak’ın yaptığı ve rolleri Üniversitemiz personeli ile öğrencilerimizin üstlendiği Haşmet Zeybek tarafından yazılan “Düğün Ya Da Davul” isimli tiyatro oyunu sergilendi. 

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda sergilenen oyunu Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci izledi. 

Oyunun başında kısa bir konuşma yapan Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, “Üniversitelerin görevi eğitimin yanında sosyal etkinlikler de yapmaktır. Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kanak Hocam büyük emekler sarf ederek bu gösteriyi hazırladı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ”dedi. 

Tiyatroda Görev Alan Öğrenci ve Personelimiz Taltif Edildi

Tiyatro topluluğunda görev alan Üniversitemiz akademik ve idari personeliı ile öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından kabul edilerek teşekkür belgesi ile taltif edildiler.

Tiyatronun önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Öğrencilikte bu tür kültürel, sosyal faaliyetler ile uğraşmanız ve bir grubun içerisinde bulunmanız önemli, çünkü bunlar sizi yetiştirir. Bu uğraşlarınız ileride hiç düşünmediğiniz bir mesleğe geçmenize de sebep olabilir. İleride kendi mesleğinizi yaptığınız zaman bunun size çok faydası olduğunu göreceksiniz. Bu fedakârlığı yapan öğrencilerimiz, çalışanlarımız ve hocalarımız özverili bir çalışma yaparak, bir oyun çıkardınız ve sahnelediniz. Üniversite olarak bu tür etkinlikleri destekliyoruz ve bundan sonra da elimizden gelen desteği artırarak devam ettireceğiz.” dedi. 

Tiyatro grubunda görev alanların da konuşmalarından sonra Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu üyelerine teşekkür belgesi verdi.
 



Haber Tarihi : 29.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER