Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Yönetimi Öğretmenler Günü'nde Üniversitemiz Vakfı Koleji'ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız,  Öğretmenler Günü’nde Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Koleji’ni ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim katıldı.

Ziyaretine Özel Günay Soluk Anaokulu’ndan başlayan Prof. Dr. Alim Yıldız, anaokulu öğretmenlerine çiçek verdi. Daha sonra sınıfları dolaşan Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler, çocuklara oyuncak hediye edip onlarla sohbet ettiler.

Anaokulu’ndan sonra yemekhaneye geçen Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler öğrencilerle yemek sırasına girip yemeklerini aldılar ve birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.

Daha sonra Özel M. Recai Toydemir Anadolu Lisesi’ne geçen Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi okul öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayıp çiçek verdiler.

Okulun önünde öğretmenlerle toplu fotoğraf çekiminden sonra ziyaret sona erdi.

Haber Tarihi : 24.11.2016