Rektörümüz Prof.Dr. Alim Yıldız Ünlü Halk Ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu’nun Oğlu Ahmet Şatıroğlu’nu Hastanede Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Üniversitemizin ülke genelindeki üniversiteler arasında hak ettiği yeri alabilmesi amacıyla gerek ilimizde gerekse il dışında görüşmelere devam ediyor. Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ ve Rektör Yardımcımız Ünal KILIÇ Millî Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ'ı makamında ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ Sosyal Güvenlik Kurumunda bir dizi görüşme gerçekleştirerek SGK Başkan Yardımcısı Orhan Koç ile "Global Bütçe Görüşmesi" protokolünü imzaladı.

Üniversitemiz açısından oldukça önemli sayılabilecek görüşmeler ve imzalanan protokolden sonra ilimize dönen Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ Ankara’daki görüşmelerin ardından ilimize gelir gelmez ünlü halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu’nun oğlu Ahmet Şatıroğlu’nu tedavi gördüğü Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal KILIÇ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya ÖZTEMUR ile Ahmet Şatıroğlu’nun tedavisini gerçekleştiren doktorlar eşlik etti.

Fırsat buldukça hastanede yatarak tedavi gören hastaları sık sık ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Şatıroğlu’nun ziyaretinden sonra rutin hasta ziyaretlerini gerçekleştirdi. Hastalarla birebir ilgilenerek herhangi bir istek, sıkıntı ve problemlerinin olup olmadığı hususlarında görüşmelerde bulundu.



Haber Tarihi : 13.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER