Moldova Devlet Üniversitesi’yle Anlaşma

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünün Üniversitemizi yurt dışında tanıtma çalışmaları kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu Moldova Devlet Üniversitesini (Comrat State University) ziyaret etti.

Ziyarette iki üniversite arasında daha yakın iş birliği ile ortak çalışmalar yapılması için Erasmus ve ikili iş birliği anlaşması imzalandı.

Moldova Devlet Üniversitesi Senato Salonu’nda Üniversitenin dekanlarının da hazır bulunduğu toplantıda Üniversitemiz ve şehrimizin tanıtımı yapılarak iki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr Alim Yıldız Gagagauz kültürü ve Gagauz dilinin korunması için her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Haber Tarihi : 19.11.2018