Ek Hastane İnşaatı Hızla Yükseliyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizde yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız bu kapsamda Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bitişiğinde yapımı devam eden hastane inşaatı hakkında teknik ve idari personelden bilgi aldı.

33.000 metre kare alana inşa edilen hastane toplam 52 milyon 115 Bin TL bütçe ile yapılıyor. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi müştemilatında 96 adet tek kişilik oda, 48 adet çift kişilik oda, 18 adet özel oda, 18 kişilik tek anne odası bulunacak.

Hastane içerisinde kadın doğum acil servisi, kadın doğum poliklinikleri, pediatri poliklinikleri, çocuk cerrahisi poliklinikleri, doğumhane, doğumhane yoğun bakım üniteleri, pediatri yenidoğan yoğun bakım ünitesi, pediatri çocuk yoğun bakım ünitesi, ameliyathaneler, eğitim üniteleri ile 2 adet yemekhane bulunmakta.

Çalışmaların sözleşme tarihine yetiştirileceğini belirten yüklenici firma temsilcileri inşaat çalışmaları ve gelinen son durum hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a bilgi verdi.

Öte yandan Onkoloji Hastanesi de yatırım programına alınmış olup proje üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Bu vesile ile yıllara meydan okuyan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin yükü hafifleyerek vatandaşımıza daha kaliteli hizmetin sunulması hedeflemektedir.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch SRT 



Haber Tarihi : 14.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER