Tıp Fakültesi Öğrencileri Tarafından Organ Bağışı Farkındalık Etkinliği Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Tıp Fakültesi Açık Düşünce Topluluğu tarafından gerçekleştirilen organ bağışı etkinliği büyük ilgi gördü.

SCÜ Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Topluluk tarafından stant açılarak organ bağışının önemi ve organ bağışçısı olmak gibi konularda bilgilendirme yapıldı.  Organ bağışlayarak hayat kurtarmanın önemi anlatılarak farkındalık oluşturuldu.

Daha sonra Tıp Fakültesi öğrencileri Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan’ı ziyaret ederek kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.

Başhekim Prof. Dr. Doğan da öğrencilerin gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı öğrencilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 22.04.2022