Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde Görev Değişimi

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nde görev değişimi gerçekleştirildi.

Başhekimlik makamında gerçekleşen devir teslim töreninde yeni Başhekim Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe’den görevi devraldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen’in de katıldığı devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’ın çalışmalarında hep yanlarında olacaklarını ifade ederek kendisine ve oluşturacağı ekibine başarılar diledi.

Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ise konuşmasında, verdiği hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Gökçe ve yönetimine teşekkür ederek, “Kendisiyle birlikte çalışmıştık. Çok değerli ve çalışkan bir arkadaşımız. Biz de umarım kendisi kadar başarılı oluruz.” ifadelerine yer verdi.

Haber Tarihi : 22.08.2016