Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Kurban Bayramı münasebetiyle Üniversitemizde geleneksel hâle gelen bayramlaşma töreni Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Eşi Emine Yıldız,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Çimen, Eşi Fatmagül Çimen, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Üniversitemiz Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, CÜ Vakfı Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Alim, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, daire başkanları ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, burada yaptığı konuşmasında; bayramların birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günler olduğunu söyleyerek ülkemizin sağlık ve huzur içinde nice bayramlara kavuşması temennisinde bulundu.

Konuşmanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, programa katılanlarla teker teker tokalaşarak  bayramlarını tebrik etti.

Haber Tarihi : 15.09.2016