Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı Ziyaret Etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyarette Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Seyfi Polat, Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Samet Seyitoğlu’ da eşlik etti.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette üniversitelerin ikili ilişkileri ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin anısına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk Bey’e Sivas’ın yöresel el sanatlarından oluşan hediye setini takdim etti.

Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un katılımıyla Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Projeler Ofisi Genel Koordinatörü Engin Erkan tarafından 'Teknoloji Transfer Ofisi’nin Ülkemizdeki ve Dünyadaki Kuruluş Modelleri ile Ortak Bölgesel Teknoloji Transfer Ofisleri Kurulumu’ konusunda sunum yaptı.

Haber Tarihi : 16.12.2021