Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

 

Akademik Kurul Toplantılarına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kıvanç Halil Arıç, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gazi Sonkur ile akademisyenler katıldı.

 

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantılarda, Müdür Prof. Dr. Arıç ile Müdür Dr. Öğr. Üyesi Sonkur yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında profesör, doçent ve dr. öğr. üyesi kadrolarına ataması yapılan akademik personele belge takdiminde bulunarak, cübbelerini giydirdi.

 

Toplantılar sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile yurtları gezdi ve incelemede bulundu.



Haber Tarihi : 01.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER