Muharip Gaziler Derneği Üyeleri ve Ailelerine Yemek Verildi

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Sivas Valiliği tarafından Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve aileleri onuruna yemek verildi.

 Yemek programına Vali Davut Gül, Eşi Gülden Gül,  Belediye Başkanı Sami Aydın, Eşi Yurdagül Aydın, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Eşi Emine Yıldız, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı,  İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Albay Sinan Şen,  şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda il protokolü katıldı. 

Programda konuşan Vali Davut Gül, "Devletler hisler ile kurulur, akıl ile yönetilir ve adalet ile yaşamını sürdürür. Adalet ile yaşamını sürdürmeleri direk sizi ilgilendiriyor. Bütün devletler kendi gazileri ve şehitleri ile var olurlar. Gaziler ve şehit yakınları bu toprakların asıl sahipleridir. Sizler olmasanız sizin aileleriniz olmazsa buna bedel ödeyen şehitlerimiz olmazsa bizim bu topraklarda bağımsız yaşama şansımız yok." diye konuştu. 

-Şehit Aileleri ve Gazilerin Dişleri Üniversitemizde Ücretsiz Yapılacak- 

Vali Gül ayrıca Üniversitemiz ile yaptıkları protokol ile şehit aileleri ve gazilerin dişlerinin ücretsiz olarak yapılacağı müjdesini verdi.



Haber Tarihi : 19.09.2016

AYLARA GÖRE HABERLER