Üniversitemiz Bir Engelliye Daha Ulaştı

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi’nin (CENGEL) öncülüğünde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yatalak ve görme engelli Celal Verep isimli vatandaşımıza elektronik yatak bağışında bulundu.

Selman Devecioğlu tarafından elektronik yatak ihtiyaç sahibi bir vatandaşın durumunu CENGEL Birimi Koordinatörü ve Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı’ya iletmesi ve neticesinde Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın da talimatları ile görme engelli Celal Verep hasta yatağına kavuştu.

Eşi de görme engelli olan ve yapılan elektronik yatak bağışı ile engelli bir bireyin büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunu ifade eden Selman Devecioğlu, “Biraz önce hastamıza yatak geldi. Bu yatak sayesinde hastamız daha rahat edecek inşallah. Kendisi komşumuz. Eşi de görme engelli. Çok sıkıntı çekiyordu, bu yatak onlar için çok iyi olacak. Rektörümüz Alim Yıldız’a, CENGEL Birimi koordinatörü Recep Toparlı’ya çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 11.05.2020