SCÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Senato Toplantı Salonu’nda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akredite Heyeti ile bir araya gelindi.

Gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın ve akademisyenler katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Akreditasyon sürecinde bizi yönlendiren ve takip eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Akreditasyon değerlendirme takım başkanı Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Fatoş Korkmaz katılımcılara akreditasyon süreci hakkında bilgiler vererek, yöneltilen soruları cevapladı.

Toplantı sonunda Doç. Dr. Fatoş Korkmaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel’e değerlendirme raporunu takdim etti.

Haber Tarihi : 14.12.2022