Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Özel Yetenek Sınavı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı özel yetenek sınavı ile ilgili ayrıntılar açıklandı.

Bu kapsamda, Grafik Bölümüne 30 kişilik kontenjan açıldı.

Sınava başvurabilmek için tüm adayların 2020-TYT’ye girmiş ve TYT puanlarının herhangi birinden en az 150 ve üzeri, engelli öğrencilerin engelli olduklarını belgelemek kaydıyla TYT puanlarının herhangi birinden en az 100 ve üzeri ham puan almaları gerekiyor.

Sınava girecek adaylar, başvurularını 26 Temmuz-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında ozelyetenek.cumhuriyet.edu.tr adresinde başvuru formu sayfasından çevrim içi olarak yapacaklar.

Aday başvuruları onaylama işlemleri mesai saatleri içerisinde yapılacak olup mesai dışı ve tatil günlerinde onaylama işlemi yapılmayacaktır. Başvuru 26 Ağustos 2021 günü saat 23.00’te sona erecek.

Başvurusu onaylanan adaylar sınav giriş belgelerinin dökümünü ozelyetenek.cumhuriyet.edu.tr adresinde aday girişi sayfasından 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09.00’dan sonra alabileceklerdir.

Grafik Sanatlar Bölümü Özel Yetenek Sınavı 24 Ağustos 2021 Salı günü, saat 09.00’da Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Temel Tasarım Atölyesinde yapılacak.

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu İçin:

Haber Tarihi : 04.08.2021