“Hünerli Eller Materyal Sergisi” Düzenlendi

Üniversitemiz Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından  “Hünerli Eller Materyal Sergisi” düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Çimen yaptığı konuşmada,  “Gerçekten bu sıralarda ilgi alanları tam olmasa bile, tam eğitim alanı olmasa bile okul öncesi çocuklar için hazırladıkları materyaller gerçekten güzel. Kendilerinin düşüncelerini yansıtmış sanıyorum. Kullanımda da onlar tercih edilebilir, yine de eğitimcilerin görüşüne sunmak lazım.”  ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcımız Çimen serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch VİZYON 58

www.youtube.com/watch SRT