'Hz. Peygamber'in Sevdiği Gençler' Adlı Konferans Düzenlendi

KYK Sivas İl Müdürlüğü tarafından kültürel etkinlikler çerçevesinde Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde İlahiyatçı Yazar Muhammet Emin Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘’Hz. Peygamber’in Sevdiği Gençler’’ isimli konferans düzenlendi. 

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç, Safa Vakfı Başkanı Levent Kasapoğlu, Yedi Hilal Sivas Şube Başkanı Ensar Kılıçoğlu, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.

M. Akif Özaydın’ın Kur’an tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç yaptı. Erdoğan Tunç konuşmasında, ‘’Gençler bir toplumun yarınları için en büyük sermayedir. Her toplum kendi geleceğini garanti altına alacak, kendi değerlerini yükseltip geliştirecek fertler yetiştirmeyi hedefler. Yeni yetişen nesiller ruh ve bedence sağlıklı, güçlü ve dinamik kişilik gösterdikleri sürece toplum da güç ve kuvvet kazanacaktır. " dedi.

Açış konuşmasının ardından İlahiyatçı-Yazar Muhammet Emin Yıldırım ‘’Hz. Peygamber’in Sevdiği Gençler’’ isimli konuşmasını sundu. Muhammet Emin Yıldırım, Hz. Peygamber’in gençliğini ve gençliğe bakışını, Müslüman bir gençte olması gereken özellikleri Hz. Peygamber ve sahabeden örnekler vererek anlattı.

Konferansın ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç, Safa Vakfı Başkanı Levent Kasapoğlu ve Yedi Hilal Sivas Şube Başkanı Ensar Kılıçoğlu Muhammed Emin Yıldırım’a tablo hediye ettiler.



Haber Tarihi : 30.11.2016

AYLARA GÖRE HABERLER