Poster Bildiri Birincilik Ödülü

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliği ile düzenlenen 1’inci Uluslararası 2’nci Ulusal Sağlık Bakım Hizmetleri Kongresi’nde Dr. Öğr. Üyesi Funda Evcili bildirisi ile Poster Bildiri Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.


Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gelişen teknolojik ve bilimsel bilgilerin ışığında sağlık bakımını sağlayan tüm profesyonellerin katılmasının amaçlandığı kongrede bakım hizmetlerindeki yenilikçi yaklaşımlar konuşuldu. 

“Levine Koruma Modeli’ne Göre Yapılandırılmış Postpartum Cinsel Sağlık Eğitimi Programı’nın Etkinliği: Girişimsel Bir Çalışma” başlıklı araştırma Poster Bildiri Birincilik Ödülü’ne layık görülen Dr. Öğr. Üyesi Funda Evcili, Türkiye’nin dört bir yanından büyük bir katılımcı profili ile gerçekleştirilen böylesine bir organizasyonda ödüle layık görülmenin ve üzerinde emek verilen bir çalışmanın ödülle taçlandırılmasının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.
 



Haber Tarihi : 09.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER