Masa Tenisi Şampiyonası

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen masa tenisi şampiyonası Üniversitemiz Cumhuriyet Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.


Geçmiş yıllara göre beklenilenin üzerinde talep olduğunu belirten antrenör Aydın Güler, “İlk dönem çok fazla talep oldu. Biz bu kadar beklemiyorduk. 2’nci dönemde de bu turnuvayı yapacağız. Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonası’na katılan öğrencileri görme fırsatımız oldu. Onlardan da takıma katkı sunabilecek birkaç öğrenciyi de bu yıl üniversitemiz masa tenisi takımına alacağız.” dedi.


Masa tenisinin sadece koridor sporu olmadığını belirten Antrenör Aydın Güler, ”Masa tenisini öğrencilerimizin Üniversitemiz Taha Akgül Spor Salonu’nda, Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynamalarını istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi de yaparız öğrencilerimize.” diye konuştu.


Sonuçlanan şampiyonada erkek kategorisinde birinciliği Mustafa Mete alırken, Ahmet Çelik ikinci, Burakhan Duymaz üçüncü oldu.


Kadınlarda ise Özlem Gövdeli birinci, Sinem Gövdeli ikinci, üçüncü ise Dilek Söyler oldu. Yarışma sonunda yarışmacılara madalyaları ve hediyeleri takdim edildi.



Haber Tarihi : 10.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER