Kısa Film Yarışmasında Öğrencimiz Türkiye Dördüncüsü Oldu

Üniversitemiz Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencisi Erdem Can öncülüğünde hazırlanan kısa film Türkiye dördüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca "Merhamet ve Güven" temalı kısa film yarışması düzenledi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerin ders dışındaki zamanlarını iyi değerlendirmeleri, sinema alanındaki yeteneklerini göstermelerine imkân sağlanması ve belirlenen temanın, sinema dili ve tekniği kullanılarak daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla ilk kez düzenlene yarışmada, Üniversitemiz Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Erdem Can öncülüğünde hazırlanan “Güven Operasyonu” adlı kısa film Türkiye genelinde yarışmaya katılan 100 kısa filmden arasından 4. lük ödülüne layık görüldü.

Ülkemizde gençlerin madde bağımlılığı tuzağına nasıl düşürüldüğünü ve bu tuzağa düşürülmemesi için nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan “Güven Operasyonu” adlı kısa film izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Haber Tarihi : 01.06.2017