Birlik Vakfı’ndan Üniversitemize Ziyaret

29 Mayıs 1985 yılında geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmî seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın da kurucuları arasında yer aldığı Birlik Vakfı Kurucular Kurulu üyesi Prof. Dr. Erman Bülent Tuncer, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler ile Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Erman Bülent Tuncer ile Üniversitemiz ve Birlik Vakfı arasında yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Konuşmaların ardından Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Erman Bülent Tuncer’e hediye takdim etti.

Haber Tarihi : 17.08.2017